Produktbild
John Feeney

Egyptian Soups Hot and Cold

Buch

Each recipe is accompanied by the author's own photographs and by a wealth of little known facts about the spices, herbs, fruits, and vegetables used - the aphrodisiac power of dangerous nutmeg and exotic ginger, the use of apricots with a touch of arsenic, and the tendency of lettuce to induce dreams.

CHF 23.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-977-416-019-6
  • EAN: 9789774160196
  • Produktnummer: 2480466
  • Verlag: Amer Univ In Cairo Pr
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2006
  • Seitenangabe: 64 S.
  • Masse: H23.9 cm x B16.0 cm x D0.5 cm 204 g
  • Gewicht: 204

Über den Autor


John Feeney, the author of Photographing Egypt: Forty Years behind the Lens (AUC Press, 2005), lived for many years in Egypt. He died in 2006.

2 weitere Werke von John Feeney:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.