Produktbild
Leah Koenig

Modern Jewish Cooking

Recipes & Customs for Today's Kitchen

Ebook (PDF Format)

From a leading voice of the new generation of young Jewish Americans who are reworking the food of their forebears, this take on Jewish-American cuisine pays homage to tradition while reflecting the values of the modern-day food movement. In this cookbook, author Leah Koenig shares 175 recipes showcasing fresh, handmade, seasonal, vegetable-forward dishes. Classics of Jewish culinary culture-such as latkes, matzoh balls, challah, and hamantaschen-are updated with smart techniques, vibrant spices, and beautiful vegetables. Thoroughly approachable recipes for everything from soups to sweets go beyond the traditional, incorporating regional infl… Mehr

CHF 5.15

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4521-3232-7
  • EAN: 9781452132327
  • Produktnummer: 22577042
  • Verlag: Chronicle Books LLC
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2015
  • Seitenangabe: 352 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 13'916 KB

Über den Autor


Leah Koenig is a writer and cooking teacher based in Brooklyn, New York.

8 weitere Werke von Leah Koenig:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.