Ann Kay
2000 Recipes: Cakes, Cookies & Desserts: A Box Set of Four Cookbooks: Every Kind of Cake, Gateaux, Pudding, Ice Cream, Tart, Cookie, Brownie and More
Buch
An amazing boxed collection offering four irresistible cookbooks - everything from cookies and cupcakes to cheesecakes, tarts, fruit pies, steamed puddings and iced desserts in one gift slipcase
CHF 49.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Atkinson, Catherine / Forster, Felicity
- ISBN: 978-0-7548-2367-4
- EAN: 9780754823674
- Produktnummer: 13014676
- Verlag: Lorenz Books
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2011
- Seitenangabe: 264 S.
- Masse: H22.8 cm x B17.7 cm x D7.6 cm 2'877 g
- Gewicht: 2877
Über den Autor
Ann Kay is a highly experienced editor and writer. Catherine Atkinson is a full-time writer and food consultant, contributing to various food and lifestyle magazines. Felicity Forster is a highly experienced culinary editor. Martha Day has contributed to many food publications and magazines, including Cooking for Christmas, and Baking (both Lorenz Books).
41 weitere Werke von Ann Kay:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.