Produktbild
Catherine Atkinson

Fermenting Food for Healthy Eating

Delicious probiotic recipes to boost your digestive and immune systems

Ebook (EPUB Format)

Fermented foods - kefir, kimchi and kombucha, to name just a few - are flooding the supermarket shelves but can be costly to buy. Whether you are new to fermented foods or looking to expand your repertoire, with Fermenting Food for Healthy Eating you'll discover the astonishing nutritional benefits of fermented foods and drinks, how easy they are to make at home and how to incorporate them into everyday eating. It includes:· A comprehensive introduction explaining how fermentation works to preserve food, make it more digestible and increase its vitamin and mineral availability.· All the basic and more advanced techniques, with step-by-step re… Mehr

CHF 3.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4721-4050-0
  • EAN: 9781472140500
  • Produktnummer: 23741636
  • Verlag: Little, Brown Book Group
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 176 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 560 KB
  • Abbildungen: N/A

Über den Autor


Catherine Atkinson

81 weitere Werke von Catherine Atkinson:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.