Produktbild
Philip Hasheider

The Hunter's Guide to Butchering, Smoking, and Curing Wild Game & Fish

Buch

From field to table, The Hunter's Guide to Butchering, Smoking, and Curing Wild Game and Fish gives you all you need to know to harvest your big game, small game, fowl, and fish.

CHF 33.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-7603-4375-3
  • EAN: 9780760343753
  • Produktnummer: 13631369
  • Verlag: Motorbooks Intl
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 224 S.
  • Masse: H23.1 cm x B18.3 cm x D2.0 cm 658 g
  • Gewicht: 658

Über den Autor


Philip Hasheider is a farmer and writer. He's the author of How to Raise Cattle; How to Raise Pigs; The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making; The Hunter's Guide to Butchering, Smoking, and Curing Wild Game and Fish; and The Complete Book of Jerky: How to Process, Prepare, and Dry Beef, Venison, Turkey, Fish, and More?. A former cheesemaker's assistant, he lives on a farm near Sauk City, Wisconsin.

11 weitere Werke von Philip Hasheider:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.