Produktbild
Maggie Pleskac

Dueling Chefs: A Vegetarian and a Meat Lover Debate the Plate

Buch

Maggie Pleskac is owner and chef at Maggie¿s Vegetarian Caf¿n Lincoln, Nebraska. She is on the board of directors of Open Harvest Natural Foods Grocery and the vice president of Slow Food Nebraska. Sean Carmichael, a graduate of the Art Institute of Colorado, is executive chef at Chez Hay catering in Lincoln, Nebraska.

CHF 33.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Carmichael, Sean
  • ISBN: 978-0-8032-6043-6
  • EAN: 9780803260436
  • Produktnummer: 2929517
  • Verlag: Univ Of Nebraska Pr
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2007
  • Seitenangabe: 116 S.
  • Masse: H27.6 cm x B21.8 cm x D1.0 cm 367 g
  • Gewicht: 367

Über den Autor


Maggie Pleskac is owner and chef at Maggiea's Vegetarian CafA(c) in Lincoln Nebraska. She is on the board of directors of Open Harvest Natural Foods Grocery and the vice president of Slow Food Nebraska. Sean Carmichael a graduate of the Art Institute of Colorado is executive chef at Chez Hay catering in Lincoln Nebraska.

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.