Produktbild
Janson

Protein Purification 3e MBA v5

Buch

This thoroughly revised and updated third edition provides an overview of the principles and methodology of the most frequently used biochemical separation techniques for proteins used today. Balancing theory, procedures, and applications, it offers professionals and students in biochemistry, organic chemistry, and analytical chemistry quick access to a wide range of important techniques, including:* Gel filtration and ion exchange chromatography* Affinity and covalent chromatography* Reversed phase and hydrophobic interaction chromatography* Ligands from combinatorial libraries* Electrophoresis in gels* Immunoelectrophoresis and capillary el… Mehr

CHF 193.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-471-74661-4
  • EAN: 9780471746614
  • Produktnummer: 2712614
  • Verlag: John Wiley & Sons
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Seitenangabe: 540 S.
  • Masse: H28.6 cm x B22.1 cm x D3.3 cm 1'604 g
  • Auflage: 3. Auflage
  • Abbildungen: HC gerader Rücken kaschiert
  • Gewicht: 1604

100 weitere Werke von Janson:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.