Produktbild
Regina Charboneau

Mississippi Current Cookbook

A Culinary Journey down America's Greatest River

Ebook (EPUB Format)

Discover the diverse food and culinary traditions from the ten states that border America's most important river--and the heart of American cuisine--with 200 contemporary recipes for 30 meals and celebrations, and more than 150 stunning photographs. Starting at the river's source in Minnesota, renowned chef/restaurateur Regina Charboneau introduces readers to a Native American wild rice harvest dinner, a Scandinavian summer's end crayfish party, and a Hmong Southeast Asian New Year's Eve buffet. Next the book moves to the river's middle region, from Hannibal to New Madrid, featuring a dinner to honor the man most associated with the Mississip… Mehr

CHF 45.80

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Bell, Harriet / Fink, Ben (Fotogr.)
  • ISBN: 978-1-4930-0924-4
  • EAN: 9781493009244
  • Produktnummer: 20434174
  • Verlag: Lyons Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 336 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 19'173 KB
  • Auflage: First

Über den Autor


By Regina Charboneau and Harriet Bell - Foreword by Julia Reed - Photographs by Ben Fink

1 weiteres Werk von Regina Charboneau:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.