Produktbild
David Foskett

Practical Cookery for the Level 3 NVQ and VRQ Diploma, 6th edition

Buch

BUSINESS & ECONOMICS / Industries / Hospitality, Travel & Tourism

CHF 57.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Paskins, Patricia / Rippington, Neil / Thorpe, Steve
  • ISBN: 978-1-4718-0669-8
  • EAN: 9781471806698
  • Produktnummer: 17725381
  • Verlag: Hodder Education
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 592 S.
  • Masse: H27.6 cm x B21.7 cm x D2.5 cm 1'602 g
  • Auflage: 6 Revised edition
  • Gewicht: 1602
  • Sonstiges: Further/Higher Education

Über den Autor


Professor David Foskett MBE CMA is Head of the School of Hospitality and Tourism at the University of West London.Patricia Paskins MHCIMA is Senior Hospitality Lecturer and Work-Based Learning Co-ordinator at the the University of West London's School of Hospitality and Tourism.Neil Rippington is Dean of the College of Food at University College Birmingham and principal examiner for two major awarding bodies.Steve Thorpe FIH is Head of the Hotel, Hair and Beauty School at City College, Norwich.

18 weitere Werke von David Foskett:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.