Produktbild
Rakesh K. (Hrsg.) Singh

Food Process Design and Evaluation

Ebook (PDF Format)

This book provides detailed illustrated reports on important recent advances in processing of foods including separation, mixing, preservation, and extrusion. The authors are specialists in food processing from North America and Europe. The reports were originally presented at the Conference of Food Engineering sponsored by the American Institute of Chemical Engineers in 1992 and 1993; they were selected, rewritten and updated for this book.

CHF 56.75

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-351-44759-1
  • EAN: 9781351447591
  • Produktnummer: 30602287
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2019
  • Seitenangabe: 258 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 22'382 KB
  • Auflage: 1. Auflage

2 weitere Werke von Rakesh K. (Hrsg.) Singh:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.