Produktbild
Yong-Cheng (Hrsg.) Shi

Resistant Starch

Sources, Applications and Health Benefits

Buch

The discovery of resistant starch representsone of the major developments in our understanding of the importance of carbohydrates for health in the past twenty years. There has been a steady increase in knowledge of its sources, uses and physiological effects, but more information is neededon the measurement and complex physiological functions of the various types.Resistant starch is now being incorporated into commercial foods as an ingredient to increase dietary fibre intake. Both commercial and natural sources of resistant starch have been linked to an array of health benefits, especially those related to gut health.Resistant Starch: Sourc… Mehr

CHF 269.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Maningat, Clodualdo C. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-8138-0951-9
  • EAN: 9780813809519
  • Produktnummer: 15483645
  • Verlag: Iowa State University Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 312 S.
  • Masse: H23.7 cm x B15.6 cm x D2.0 cm 650 g
  • Gewicht: 650
  • Sonstiges: Professional & Vocational

Über den Autor


Yong-Chen Shi, PhD, Associate Professor and Director, Carbohydrate Polymers - Technology and Product Innovation Department of Grain Science and Industry, Kansas State UniversityOdy Maningat, PhD, Vice President, R&D and Technical Services, Manildra Group USA.

2 weitere Werke von Yong-Cheng (Hrsg.) Shi:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.