Produktbild
Tuyen (Hrsg.) Truong

Dairy Fat Products and Functionality

Fundamental Science and Technology

Buch

This work highlights a new research area driven by a material science approach to dairy fats and dairy fat-rich products where innovative dairy products and ingredients can be tailor-made. Cutting edge topics such as tribology of dairy fats and dairy products, manipulation of differentiated-sized milk fat globules, milk fat interesterification for infant formula, structuring of lipids in dairy products and production of human milk fat substitutes by including dairy fats are featured in dedicated chapters authored by international scientific experts from across the globe. The text also presents in-depth research on proteomic characterization,… Mehr

CHF 197.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Prakash, Sangeeta (Hrsg.) / Bhandari, Bhesh (Hrsg.) / Lopez, Christelle (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-030-41660-7
  • EAN: 9783030416607
  • Produktnummer: 34207112
  • Verlag: Springer International Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2020
  • Seitenangabe: 620 S.
  • Masse: H24.1 cm x B16.0 cm x D3.9 cm 1'086 g
  • Auflage: 1st ed. 2020
  • Abbildungen: HC runder Rücken kaschiert
  • Gewicht: 1086

Über den Autor


Tuyen Truong is a Lecturer in the School of Science, College of Science, Engineering and Health at RMIT University in Melbourne, Australia Christelle Lopez is a Senior Research Scientist in the French National Research Institute for Agriculture, Food and Environment in Nantes, France Bhesh Bhandari is a Professor in the School of Agriculture and Food Sciences at Queensland University in St. Lucia, Australia Sangeeta Prakash is an academic in the School of Agriculture and Food Sciences at Queensland University in St. Lucia, Australia

1 weiteres Werk von Tuyen (Hrsg.) Truong:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.