Produktbild
Angela N. H. (Hrsg.) Creager

Risk on the Table

Food Production, Health, and the Environment

Ebook (EPUB Format)

Over the last century, the industrialization of agriculture and processing technologies have made food abundant and relatively inexpensive for much of the world's population. Simultaneously, pesticides, nitrates, and other technological innovations intended to improve the food supply's productivity and safety have generated new, often poorly understood risks for consumers and the environment. From the proliferation of synthetic additives to the threat posed by antibiotic-resistant bacteria, the chapters in Risk on the Table zero in on key historical cases in North America and Europe that illuminate the history of food safety, highlighting th… Mehr

CHF 48.35

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Gaudillière, Jean-Paul (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-78920-945-7
  • EAN: 9781789209457
  • Produktnummer: 34292445
  • Verlag: Berghahn Books
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2021
  • Seitenangabe: 366 S.
  • Plattform: EPUB
  • Auflage: 1. Auflage
  • Reihenbandnummer: 21

Über den Autor


Angela N. H. Creager is the Thomas M. Siebel Professor in the History of Science at Princeton University, where she directed the Shelby Cullom Davis Center for Historical Studies from 2016-20. Her current work focuses on the role of genetic tests in environmental science and regulation during the late twentieth century.

2 weitere Werke von Angela N. H. (Hrsg.) Creager:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.