Produktbild
Alexis Rickus

AQA GCSE Food Preparation and Nutrition

Ebook (EPUB Format)

Exam Board: AQALevel: GCSESubject: Food & NutritionFirst Teaching: September 2016First Exam: June 2018Develop your students' knowledge and food preparation skills for the new GCSE; approved by AQA, this title caters to all ability levels, offers detailed assessment guidance and draws on the expertise of the UK's leading Hospitality and Catering publisher*.- Ensures your students understand even the most challenging topics, such as nutrition and food science, with clear, accessible explanations of all subject content and simple definitions of key words- Helps students apply their understanding of food, nutrition and healthy eating with eng… Mehr

CHF 16.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Saunder, Bev / Mackey, Yvonne
  • ISBN: 978-1-4718-6365-3
  • EAN: 9781471863653
  • Produktnummer: 22935351
  • Verlag: Hodder Education
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 480 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 77'673 KB
  • Sonstiges: Ab 14 - 16 J.

Über den Autor


Alexis Rickus, Bev Saunder, Yvonne Mackey

3 weitere Werke von Alexis Rickus:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.