Produktbild
Pierre Franey

A Chef's Tale: A Memoir of Food, France, and America

Buch

Originally published: New York: A.A. Knopf: Distributed by Random House, Inc., 1994.

CHF 27.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Flaste, Richard / Miller, Bryan
  • ISBN: 978-0-8032-3469-7
  • EAN: 9780803234697
  • Produktnummer: 7302746
  • Verlag: Univ Of Nebraska Pr
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2010
  • Seitenangabe: 259 S.
  • Masse: H23.1 cm x B15.4 cm x D1.5 cm 395 g
  • Gewicht: 395

Über den Autor


Richard Flaste has collaborated on three previous books with Pierre Franey, including Pierre Franey's Cooking in America. Bryan Miller is the author of The New York Times Guide to Restaurants in New York City and has collaborated on books with Pierre Franey. Eugenia Bone is the author of three cookbooks, of which the most recent is Well Preserved: Recipes and Techniques for Putting Up Small Batches of Seasonal Foods.

2 weitere Werke von Pierre Franey:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.