Dessert University
More Than 300 Spectacular Recipes and Essential Lessons from White House Pastry Chef Roland Mesnier
CHF 29.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V113:
Lieferbar in ca. 20-45 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-1-5011-6446-0
- EAN: 9781501164460
- Produktnummer: 20575891
- Verlag: Simon & Schuster N.Y.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2017
- Seitenangabe: 560 S.
- Ausstattung: Trade Paperback
- Masse: H23.5 cm x B18.7 cm
- Abbildungen: s/w. Abb.
Über den Autor
Roland Mesnier is the former Executive Pastry Chef of the White House. He developed the first professional pastry program in the Washington, D.C., area, at L'Académie de Cuisine, in Bethesda, Maryland. He is also the honorary president of the World Cup of Pastry, and every year L'Académie de Cuisine awards a scholarship in his name. He lives in Virginia.
7 weitere Werke von Roland Mesnier:
Bewertungen
Anmelden