Produktbild
James W. (Hrsg.) Anderson

Dietary Fiber

Chemistry, Physiology, and Health Effects

Buch

Twenty years ago the very idea of an international conference on the fiber contained in plant food would have been totally inconceivable. At that time fiber was generally viewed as an inert component of food of no nutritional value and consequently consid­ ered as a contaminant, the removal of which would enhance the purity of a product. It was measured by a now obsolete and almost worthless test introduced in the last century for veterinary rather than human nutrition, and what was measured was referred to as crude fiber, containing part of the cellulose and lignin but none of the numerous components of fiber now known to play important role… Mehr

CHF 130.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Bonfield, Charles T. (Hrsg.) / Kritchevsky, David (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4612-7846-7
  • EAN: 9781461278467
  • Produktnummer: 15466941
  • Verlag: Springer Us
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Seitenangabe: 524 S.
  • Masse: H22.9 cm x B15.2 cm x D2.8 cm 750 g
  • Auflage: Softcover reprint of the original 1st ed. 1990
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 750

16 weitere Werke von James W. (Hrsg.) Anderson:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.