Patrick O'Connell
Patrick O'Connell's Refined American Cuisine: The Inn at Little Washington
Buch
The owner and chef of the award-winning Inn at Little Washington defines a new way of American cookingQhomegrown in the United States, approachable for the home cook, yet as delicious and refined as the finest French and Italian cuisine. Recipes include veal medallions with country ham ravioli, crab cake sandwich with fried green tomatoes, and warm plum torte with sweet corn ice cream. 0-8212-2845-5$45.00 / Time Warner Book Group
CHF 63.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Turner, Tim (Gespielt)
- ISBN: 978-0-8212-2845-6
- EAN: 9780821228456
- Produktnummer: 9314010
- Verlag: Bulfinch Pr
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2004
- Seitenangabe: 232 S.
- Masse: H29.5 cm x B22.4 cm x D2.5 cm 1'470 g
- Gewicht: 1470
Über den Autor
Award-winning chef and owner of the Inn at Little Washington, Patrick O'Connell is also the author of the best- selling cookbook THE INN AT LITTLE WASHKINGTON: A CONSUMING PASSION.
38 weitere Werke von Patrick O'Connell:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.