Produktbild
Apicius

Cookery and Dining in Imperial Rome

Ebook (EPUB Format)

A Bibliography, Critical Review and Translation of the Ancient Book known as Apicius de re Coquinaria. Particularly useful if you want to cook wild boar or dormouse :-) According to Wikipedia: Apicius is a collection of Roman cookery recipes, usually thought to have been compiled in the late 4th or early 5th century AD and written in a language that is in many ways closer to Vulgar than to Classical Latin. The name Apicius had long been associated with excessively refined love of food, from the habits of an early bearer of the name, Marcus Gavius Apicius, a Roman gourmet and lover of refined luxury who lived sometime in the 1st century AD, du… Mehr

CHF 1.25

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4554-4222-5
  • EAN: 9781455442225
  • Produktnummer: 28083482
  • Verlag: Seltzer Books
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2018
  • Seitenangabe: 805 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 0 KB

21 weitere Werke von Apicius:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.