Produktbild
Alberto Capatti

Italian Cuisine

A Cultural History

Ebook (EPUB Format)

Italy, the country with a hundred cities and a thousand bell towers, is also the country with a hundred cuisines and a thousand recipes. Its great variety of culinary practices reflects a history long dominated by regionalism and political division, and has led to the common conception of Italian food as a mosaic of regional customs rather than a single tradition. Nonetheless, this magnificent new book demonstrates the development of a distinctive, unified culinary tradition throughout the Italian peninsula.Alberto Capatti and Massimo Montanari uncover a network of culinary customs, food lore, and cooking practices, dating back as far as the… Mehr

CHF 50.30

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Montanari, Massimo / O'Healy, Aine (Übers.)
  • ISBN: 978-0-231-50904-6
  • EAN: 9780231509046
  • Produktnummer: 22609196
  • Verlag: Columbia University Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2003
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 15'183 KB
  • Abbildungen: 75 illus.

Über den Autor


Alberto Capatti and Massimo Montanari. Translated by Aine O'Healy

2 weitere Werke von Alberto Capatti:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.