Gregory McNamee
Tortillas, Tiswin, and T-Bones: A Food History of the Southwest
Buch
Explores the many ethnic and cultural traditions that have contributed to the food of the Southwest. Gregory McNamee traces the origins of the cuisine to the arrival of humans in the Americas, the work of the earliest farmers of Mesoamerica, and the most ancient trade networks joining peoples of the coast, plains, and mountains.
CHF 33.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-0-8263-5904-9
- EAN: 9780826359049
- Produktnummer: 22903245
- Verlag: Univ Of New Mexico Pr
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2017
- Seitenangabe: 256 S.
- Masse: H22.6 cm x B15.2 cm x D2.0 cm 399 g
- Gewicht: 399
23 weitere Werke von Gregory McNamee:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.