Produktbild
Fernanda A. R. (Hrsg.) Oliveira

Processing Foods

Quality Optimization and Process Assessment

Ebook (PDF Format)

Processing Foods: Quality Optimization and Process Assessment provides a large body of updated information - helping researchers and industrialists make use of new concepts, technologies and approaches that are at the heart of modern food research. It will be a useful tool in the interweaving of scientific and technological information that the mul

CHF 69.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Oliveira, Jorge C. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4200-4900-8
  • EAN: 9781420049008
  • Produktnummer: 33096020
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2019
  • Seitenangabe: 512 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 111'041 KB

3 weitere Werke von Fernanda A. R. (Hrsg.) Oliveira:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.