Produktbild
Jean Anderson

Jean Anderson's Preserving Guide: How to Pickle and Preserve, Can and Freeze, Dry and Store Vegetables and Fruits

Buch

In this classic work, Jean Anderson teaches you how to enjoy the bounty of your own garden, farmer's markets, and roadside stands - all year round. With Anderson at your side, you'll learn which fruits and vegetables are best for canning, freezing, and pickling and, along the way, learn how to insure food safety. Best of all, you'll find you're having fun, saving money, and eating well.

CHF 33.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-8078-3724-5
  • EAN: 9780807837245
  • Produktnummer: 12937965
  • Verlag: Univ Of North Carolina Pr
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 237 S.
  • Masse: H23.6 cm x B16.3 cm x D2.1 cm 476 g
  • Gewicht: 476

59 weitere Werke von Jean Anderson:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.