Jean Anderson
Jean Anderson's Preserving Guide: How to Pickle and Preserve, Can and Freeze, Dry and Store Vegetables and Fruits
Buch
In this classic work, Jean Anderson teaches you how to enjoy the bounty of your own garden, farmer's markets, and roadside stands - all year round. With Anderson at your side, you'll learn which fruits and vegetables are best for canning, freezing, and pickling and, along the way, learn how to insure food safety. Best of all, you'll find you're having fun, saving money, and eating well.
CHF 33.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-0-8078-3724-5
- EAN: 9780807837245
- Produktnummer: 12937965
- Verlag: Univ Of North Carolina Pr
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2012
- Seitenangabe: 237 S.
- Masse: H23.6 cm x B16.3 cm x D2.1 cm 476 g
- Gewicht: 476
59 weitere Werke von Jean Anderson:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.