Thomas Keller
Ad Hoc at Home
Buch
The preeminent chef Thomas Keller showcases dishes that can be made every day (and not just for special occasions). Invaluable lessons, secrets, tips and tricks-as well as charming personal anecdotes-accompany recipes for such classics as the best fried chicken, beef Stroganoff, roasted spring leg of lamb, hamburger, the crispiest fried fish, chicken soup with dumplings, potato hash with bacon and melted onions, and superlative grilled cheese sandwiches, apple fritters, buttermilk biscuits, relishes and pickles, cherry pie. 200 recipes all shot in beautiful full color.
CHF 79.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V104:
Folgt in ca. 10 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-1-57965-377-4
- EAN: 9781579653774
- Produktnummer: 4525527
- Verlag: Artisan
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2009
- Seitenangabe: 368 S.
- Masse: H28.4 cm x B28.8 cm x D3.3 cm 2'298 g
- Abbildungen: 250+ color photographs and illustrations
- Gewicht: 2298
- Sonstiges: General (US: Trade)
51 weitere Werke von Thomas Keller:
Ebook (PDF Format)
CHF 9.00
Ebook (PDF Format)
CHF 46.00
Ebook (PDF Format)
CHF 207.00
Ebook (EPUB Format)
CHF 15.00
Ebook (PDF Format)
CHF 23.00
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.