Food and Age in Europe, 1800-2000
CHF 59.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Nyvang, Caroline (Hrsg.) / Scholliers, Peter (Hrsg.) / Atkins, Peter (Hrsg.)
- ISBN: 978-0-367-66224-0
- EAN: 9780367662240
- Produktnummer: 34462037
- Verlag: Taylor and Francis
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2020
- Seitenangabe: 200 S.
- Masse: H23.4 cm x B15.6 cm
- Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
Über den Autor
Tenna Jennsen is Associate Professor of Health and Ageing Research at CoRe-Center for Health Research in the Humanities, University of Copenhagen, Denmark.Caroline Nyvang is a senior researcher with The Royal Danish LibraryPeter Scholliers is Emeritus Professor of History at Vrije Universiteit Brussel (VUB).Peter J. Atkins is Emeritus Professor of Geography at the University of Durham, United Kingdom.
2 weitere Werke von Tenna (Hrsg.) Jensen:
Bewertungen
Anmelden