Food and Agriculture Organization (Fao) (Hrsg.)
Fisheries Management - Marine Protected Areas and Fisheries: Fao Technical Guidelines for Responsible Fisheries No. 4/Suppl. 4
Buch
Provides information and guidance on the use of marine protected areas (MPAs) in the context of fisheries. It is divided into two sections: the first discusses definitions and context, and provides background information on fisheries management, the ecosystem approach to fisheries and MPAs as a tool for fisheries management; the second section considers the planning and implementing of MPAs, including the institutional, legal and policy context, the planning process and actual implementation considerations.
CHF 27.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-92-5-106790-1
- EAN: 9789251067901
- Produktnummer: 21915441
- Verlag: Food & Agriculture Orgn
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2012
- Seitenangabe: 198 S.
- Masse: H20.8 cm x B14.7 cm x D1.0 cm 318 g
- Reihenbandnummer: 04
- Gewicht: 318
100 weitere Werke von Food and Agriculture Organization (Fao) (Hrsg.):
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.