Produktbild
Amy Littlefield Handy

What We Cook on Cape Cod

Buch

Originally published in 1911, 'What we Cook on Cape Cod' is a comprehensive collection of recipes with separate sections on Soup, Fish & Shell Fish, Meats, Vegetables, Egg & Cheese Dishes, Salads & Sauces, Bread, Cake - Frosting, Puddings, Pastry, and Preserves & Pickles. The reader will find much of the information still useful and practical today. Many of the earliest books, particularly those dating back to the 1900's and before, are now extremely scarce and increasingly expensive. We are republishing these classic works in affordable, high quality, modern editions, using the original text and artwork.

CHF 21.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4446-5014-3
  • EAN: 9781444650143
  • Produktnummer: 5074018
  • Verlag: Read Books
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 76 S.
  • Masse: H21.6 cm x B14.0 cm x D0.4 cm 109 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 109

5 weitere Werke von Amy Littlefield Handy:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.