Produktbild
Adnan Y. (Hrsg.) Tamime

Brined Cheeses

Ebook (PDF Format)

The Society of Dairy Technology (SDT) has joined with Blackwell Publishing to produce a series of technical dairy-related handbooks providing an invaluable resource for all those involved in the dairy industry; from practitioners to technologists working in both traditional and modern larged-scale dairy operations. Brined cheeses such as feta and halloumi have seen a large increase in popularity and as a result, increasing economic value. Over the past two decades the dairy industry has carried out much research into starter cultures alongside technological developments, widening the range of brined cheese products available to consumers worl… Mehr

CHF 194.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4051-7164-9
  • EAN: 9781405171649
  • Produktnummer: 13877161
  • Verlag: Wiley-Blackwell
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2008
  • Seitenangabe: 344 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 5'544 KB

Über den Autor


Dr A. Y. Tamime is a Dairy Science and Technology Consultant based in Scotland, UK.

21 weitere Werke von Adnan Y. (Hrsg.) Tamime:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.