Produktbild
Suzanne Goin

Sunday Suppers at Lucques

Seasonal Recipes from Market to Table: A Cookbook

Buch

With 132 seasonal recipes, California chef Goin brings her delectable Sunday suppers into readers' own kitchens. 75 full-color photos.

CHF 45.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Gelber, Teri / Waters, Alice
  • ISBN: 978-1-4000-4215-9
  • EAN: 9781400042159
  • Produktnummer: 19383137
  • Verlag: Random House N.Y.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2005
  • Seitenangabe: 416 S.

Über den Autor


Suzanne Goin graduated from Brown University. She was named Best Creative Chef by Boston magazine in 1994, one of the Best New Chefs by Food & Wine in 1999, and was nominated for a James Beard Award in 2003, 2004, and 2005. She and her business partner, Caroline Styne, also run the restaurant A.O.C. in Los Angeles, where Goin lives with her husband, David Lentz.Teri Gelber is a food writer and public-radio producer living in Los Angeles.

8 weitere Werke von Suzanne Goin:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.