Produktbild
Cathérine (Hrsg.) Chèze

Polyphenols, Wine and Health

Proceedings of the Phytochemical Society of Europe, Bordeaux, France, 14th-16th April, 1999

Buch

In this book, the effect of nutritional habits and wine consumption on ageing and the main degenerative diseases (cardiovascular, cancer, Alzheimer's, etc.) are considered through the most relevant epidemiological and pharmacological studies. Newly isolated wine polyphenols and tannins are presented and their structures and in vitro biological properties are discussed that could strongly support the hypotheses that those molecules could insure beneficial health effects. This book will be of particular interest to people involved in problems of public health, but also in the wine industry or in wine making, as well as to physicians… Mehr

CHF 237.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Vercauteren, Joseph (Hrsg.) / Verpoorte, R. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-7923-6735-2
  • EAN: 9780792367352
  • Produktnummer: 2076349
  • Verlag: Springer Netherlands
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2001
  • Seitenangabe: 240 S.
  • Masse: H24.1 cm x B16.0 cm x D1.8 cm 530 g
  • Auflage: 2001
  • Abbildungen: HC runder Rücken kaschiert
  • Gewicht: 530

2 weitere Werke von Cathérine (Hrsg.) Chèze:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.