Produktbild
Derek J. Oddy

The Rise of Obesity in Europe

A Twentieth Century Food History

Ebook (PDF Format)

Twentieth century Europe went through a dramatic transition from low income populations experiencing hunger and nutritionally inadequate diets, to the recent era of over-consumption and growing numbers of overweight and obese people. By examining the trends in food history from case studies across Europe, this book offers a historical context to explain how and why this transition has occurred and what we can learn in order to try and address the vitally important issues arising from obesity in contemporary Europe.

CHF 56.75

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Atkins, Peter J. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-317-01756-1
  • EAN: 9781317017561
  • Produktnummer: 20171927
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 262 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 2'922 KB

Über den Autor


Professor Derek J. Oddy is Professor Emeritus at the University of Westminster, UK. Professor Peter J. Atkins is Professor of Geography at Durham University, UK. Dr Virginie Amilien is a Senior Researcher at the National Institute for Consumer Research (SIFO) in Oslo, Norway

6 weitere Werke von Derek J. Oddy:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.