Fishing for Buffalo
A Guide to the Pursuit and Cuisine of Carp, Suckers, Eelpout, Gar, and Other Rough Fish
In this title, the authors dispel myths about rough fish with biological information, while also demonstrating the joys of angling for non-traditional fish. Making it easy to identify rough fish, such as carpsucker, creek chub, burbot and cisco, it also includes cooking tips with recipes for Devilled Grilled Cisco and Burbot Boulangere.
CHF 25.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Dickson, Tom
- ISBN: 978-0-8166-6532-7
- EAN: 9780816665327
- Produktnummer: 4524016
- Verlag: University Of Minnesota Press
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2009
- Seitenangabe: 224 S.
- Masse: H24.6 cm x B21.0 cm x D2.0 cm 556 g
- Abbildungen: 161 b&w photos
- Gewicht: 556
2 weitere Werke von Rob Buffler:
Bewertungen
Anmelden