Produktbild
Leo M. L. (Hrsg.) Nollet

Sensory Analysis of Foods of Animal Origin

Ebook (PDF Format)

When it comes to food selection, consumers are very reliant on their senses. No matter the date on a carton of milk or the seal on the package of meat, how that milk smells and the color of that meat are just as critical as any official factors. And when it comes to meal time, all the senses must conspire to agree that taste, smell, color, and text

CHF 232.20

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Toldra, Fidel (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4398-4796-1
  • EAN: 9781439847961
  • Produktnummer: 32396103
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2010
  • Seitenangabe: 456 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 8'385 KB

72 weitere Werke von Leo M. L. (Hrsg.) Nollet:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.