Leo M. L. (Hrsg.) Nollet
Sensory Analysis of Foods of Animal Origin
Ebook (PDF Format)
When it comes to food selection, consumers are very reliant on their senses. No matter the date on a carton of milk or the seal on the package of meat, how that milk smells and the color of that meat are just as critical as any official factors. And when it comes to meal time, all the senses must conspire to agree that taste, smell, color, and text
CHF 232.20
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
Weitere Autoren: Toldra, Fidel (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-4398-4796-1
- EAN: 9781439847961
- Produktnummer: 32396103
- Verlag: Taylor & Francis Ltd.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2010
- Seitenangabe: 456 S.
- Plattform: PDF
- Masse: 8'385 KB
72 weitere Werke von Leo M. L. (Hrsg.) Nollet:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.