Produktbild
David Foskett

The Theory of Hospitality and Catering, 14th Edition

Ebook (EPUB Format)

Prepare students for assessment and further professional development with a wealth of contemporary case studies from around the world, referencing key trends.· Discover how to integrate sustainability and environmental improvements into kitchens and eating spaces, helping to increase energy conservation and boost your green credentials. · Harness the power social media and e-marketing to proactively grow your business, online visibility and engagement.· Ensure best practice is followed where food allergies and intolerances are concerned, so you can be confident you are providing a safe experience for all customers.· Develop your understanding… Mehr

CHF 28.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Paskins, Patricia / Pennington, Andrew / Rippington, Neil
  • ISBN: 978-1-398-33222-5
  • EAN: 9781398332225
  • Produktnummer: 34755492
  • Verlag: Hodder Education
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2021
  • Seitenangabe: 424 S.
  • Plattform: EPUB
  • Sonstiges: Ab 16 - 100 J.

Über den Autor


David Foskett, Patricia Paskins, Neil Rippington, Andrew Pennington, Elaine Macaninch

18 weitere Werke von David Foskett:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.