Produktbild
T. Percy Lewis

The Victorian Book of Cakes: A Treasury of Recipes for Cakes, Biscuits, Cookies, Icings, Frostings and Sweet Confections from the Golden Age of Cak

Buch

Originally published at the turn of the century, during the heyday of cake-making, this title includes recipes for all kinds of traditional Victorian cakes, biscuits and cookies, petits fours, shortbreads, pound and slab cakes, gingerbreads, marzipan and nougat, as well as a multitude of fillings, icings and frostings.

CHF 33.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Bromley, A. G. / Lodge, Nicholas (Solist)
  • ISBN: 978-0-7548-2576-0
  • EAN: 9780754825760
  • Produktnummer: 20293478
  • Verlag: Lorenz Books
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 248 S.
  • Masse: H28.9 cm x B22.2 cm x D3.0 cm 1'398 g
  • Gewicht: 1398

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.