Produktbild
Elizabeth (Hrsg.) Dowler

Welfare of Food: Rights and Responsibilities in a Changing World

Buch

The critical role of food in contemporary policy, in the UK, Europe and internationally, is explored in a comprehensive and readable account of current issues, including food rights, patenting, safety, aid, choice and poverty.This landmark collection explores the critical role of food in contemporary national and international policy.The contributors represent different professional and academic perspectives.The contributions challenge state, institutional and agency structures and responses to food as a social policy issue.Most of the contributors write from an empirical research base.

CHF 68.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Jones Finer, Catherine (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4051-1245-1
  • EAN: 9781405112451
  • Produktnummer: 8360590
  • Verlag: Wiley
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2003
  • Seitenangabe: 180 S.
  • Masse: H23.2 cm x B15.1 cm x D1.4 cm 256 g
  • Gewicht: 256

Über den Autor


Elizabeth Dowler is a registered Public Health Nutritionist and a Senior Lecturer in Social Policy and Food in the Department of Sociology at the University of Warwick. Catherine Jones Finer is the Series Editor for Broadening Perspectives on Social Policy and one of the editors of Social Policy and Administration.

5 weitere Werke von Elizabeth (Hrsg.) Dowler:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.