Produktbild
Erin McKenna

BabyCakes Covers the Classics

Gluten-Free Vegan Recipes from Donuts to Snickerdoodles: A Baking Book

Buch

For those with allergies and food sensitivities, and those who bake for them, celebrated baker McKenna satisfies food fantasies with 50 recipes for nostalgic favorites with a funky, healthy, modern edge.

CHF 29.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Donne, Tara
  • ISBN: 978-0-307-71830-3
  • EAN: 9780307718303
  • Produktnummer: 8251186
  • Verlag: Random House N.Y.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Seitenangabe: 144 S.
  • Masse: H23.7 cm x B19.9 cm x D1.9 cm 605 g
  • Abbildungen: Farb. Abb.
  • Gewicht: 605

Über den Autor


Erin McKenna is the chef and owner of BabyCakes NYC, a bakery with outposts in New York City and Los Angeles. Erin and her bakery have been featured in hundreds of print and online media outlets, including the New York Times; O, The Oprah Magazine; Food & Wine; Harper's Bazaar; Elle; Lucky; and InStyle. She has also been a featured guest on Today, Good Morning America, Cooking Channel, Food Network, and Martha Stewart Television.

23 weitere Werke von Erin McKenna:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.