Glen B. (Hrsg.) Baker
Lipids and Related Compounds
Buch
ue Residue 15 5.1. Use of Filtration .......................................... 16 5.2. Centrifugation ............................................ .............. 17 6. Removing Nonlipids from Lipid Extracts 6.1. Removal of Nonlipids by Evaporation and Reextraction ............................................... 17 .................... 17 6.2. Prewashing the Tissue Sample.. 6.3. Removal of Nonlipids by Precipitating the Lipids with the Proteins ............................... 18 ............................ 19 6.4. Liquid/Liquid Partitioning .................. 19 6.5. Removal of Nonlipids by Dialysis 6.6. Separation from Nonlipids by Changing…
Mehr
Beschreibung
ue Residue 15 5.1. Use of Filtration .......................................... 16 5.2. Centrifugation ............................................ .............. 17 6. Removing Nonlipids from Lipid Extracts 6.1. Removal of Nonlipids by Evaporation and Reextraction ............................................... 17 .................... 17 6.2. Prewashing the Tissue Sample.. 6.3. Removal of Nonlipids by Precipitating the Lipids with the Proteins ............................... 18 ............................ 19 6.4. Liquid/Liquid Partitioning .................. 19 6.5. Removal of Nonlipids by Dialysis 6.6. Separation from Nonlipids by Changing a 21 Partition Constant .......................................
CHF 179.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V104:
Folgt in ca. 10 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Boulton, Alan A. (Hrsg.) / Horrocks, Lloyd A. (Hrsg.)
- ISBN: 978-0-89603-124-1
- EAN: 9780896031241
- Produktnummer: 3303221
- Verlag: Humana Press
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 1989
- Seitenangabe: 368 S.
- Masse: H23.5 cm x B15.7 cm x D2.4 cm 685 g
- Auflage: 1989
- Abbildungen: HC runder Rücken kaschiert
- Gewicht: 685
63 weitere Werke von Glen B. (Hrsg.) Baker:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.