Produktbild
Philip Bonner

Protein Purification

Ebook (PDF Format)

This second edition of Protein Purification provides a guide to the major chromatographic techniques, including non-affinity absorption techniques, affinity procedures, non-absorption techniques and methods for monitoring protein purity. The new edition of the book has been organized to encourage incremental learning about the topic, starting with the properties of water, progressing through the characteristics of amino acids and proteins which relate to the purification process. There is an overview of protein strategy and equipment, followed by discussions and examples of each technique and their applications.The basic theory and simple exp… Mehr

CHF 76.10

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-429-85697-6
  • EAN: 9780429856976
  • Produktnummer: 29058160
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2018
  • Seitenangabe: 287 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 13'240 KB
  • Auflage: 2. Auflage
  • Abbildungen: 89 schwarz-weiße und 3 farbige Abbildungen, 33 schwarz-weiße Tabellen

Über den Autor


Dr Philip Bonner is Programme Leader for the MRes in Applied Biosciences at Nottingham Trent University.

9 weitere Werke von Philip Bonner:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.