Produktbild
Sarah Marshall

Preservation Pantry

Modern Canning From Root to Top & Stem to Core

Buch

CHF 29.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-68245-006-2
  • EAN: 9781682450062
  • Produktnummer: 21704454
  • Verlag: Simon & Schuster N.Y.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 240 S.
  • Masse: H23.2 cm x B19.1 cm
  • Abbildungen: 4-color photos and illustrations throughout

Über den Autor


Sarah Marshall is the creator of Marshall’s Haute Sauce. Her sustainable, farm-to-table approach has led her to develop recipes for The Walrus and The Carpenter, Jacobsen Salt Co., Bee Local Honey, Portland Creamery, and Union Wine Company. She has been interviewed for Sunset, The Wall Street Journal, The Boston Magazine, and O, The Oprah Magazine and her recipes have been feature in The Oregonian and Taproot magazine. She teaches cooking and canning classes and is a member of the Portland Preservation Society and Le’ Dames PDX. She lives in Portland, Oregon.

17 weitere Werke von Sarah Marshall:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.