Produktbild
James McWilliams

Revolution in Eating: How the Quest for Food Shaped America

Buch

Sugar, pork, beer, corn, cider, scrapple, and hoppin' John all became staples in the diet of colonial America. The ways Americans cultivated and prepared food and the values they attributed to it played an important role in shaping the identity of the newborn nation. In A Revolution in Eating, James E. McWilliams presents a colorful and spirited tour of culinary attitudes, tastes, and techniques throughout colonial America. Confronted by strange new animals, plants, and landscapes, settlers in the colonies and West Indies found new ways to produce food. Integrating their British and European tastes with the demands and bounty of the rugged A… Mehr

CHF 33.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-231-12993-0
  • EAN: 9780231129930
  • Produktnummer: 3074201
  • Verlag: Columbia Univ Pr
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2007
  • Seitenangabe: 386 S.
  • Masse: H22.6 cm x B15.4 cm x D1.8 cm 517 g
  • Gewicht: 517
  • Sonstiges: Ab 22 J.

Über den Autor


James E. McWilliams

25 weitere Werke von James McWilliams:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.