Produktbild
Sam Bowers Hilliard

Hog Meat and Hoecake

Food Supply in the Old South, 1840-1860

Ebook (EPUB Format)

When historical geographer Sam B. Hilliard's book Hog Meat and Hoecake was published in 1972, it was ahead of its time. It was one of the first scholarly examinations of the important role food played in a region's history, culture, and politics, and it has since become a landmark of foodways scholarship.In the book Hilliard examines the food supply, dietary habits, and agricultural choices of the antebellum American South, including Arkansas, Louisiana, Mississippi, Tennessee, Alabama, Georgia, North Carolina, and South Carolina. He explores the major southern food sources at the time, the regional production of commodity crops, and the role… Mehr

CHF 34.80

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-8203-4702-8
  • EAN: 9780820347028
  • Produktnummer: 22405857
  • Verlag: Templar
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 312 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 10'686 KB
  • Abbildungen: 44 figures
  • Reihenbandnummer: 9

Über den Autor


Sam Bowers HilliardForeword by James C. Cobb

1 weiteres Werk von Sam Bowers Hilliard:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.