Postharvest Handling and Diseases of Horticultural Produces
Postharvest handling and diseases of horticultural produces describes all the postharvest techniques, handling, pre-cooling, postharvest treatment, edible coating and storage of the horticultural produces available to handle perishable horticultural food commodities covering the areas of horticulture, agricultural process engineering, postharvest technology, plant pathology and microbiology. Postharvest diseases with their causal agents of major fruits and vegetables are being described. The integrative strategies for management of postharvest diseases include effectively inhibiting the growth of pathogens, enhancing the resistance of hosts a…
Mehr
CHF 57.40
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
V214:
Noch nicht erschienen, Mai 2021
Produktdetails
Weitere Autoren: Sharma, R. R. (Hrsg.) / Devappa, V. (Hrsg.) / Kamil, Deeba (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-00-038917-3
- EAN: 9781000389173
- Produktnummer: 35392034
- Verlag: Taylor & Francis Ltd.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2021
- Seitenangabe: 448 S.
- Plattform: EPUB
- Abbildungen: 6 schwarz-weiße und 101 farbige Abbildungen, 95 farbige Fotos, 5 schwarz-weiße und 7 farbige Zeichnungen, 57 schwarz-weiße Tabellen
Über den Autor
121892855
3 weitere Werke von Dinesh (Hrsg.) Singh:
Bewertungen
Anmelden