Produktbild
Ronald R. (Hrsg.) Watson

Nutrients and Foods in Aids

Ebook (PDF Format)

Lack of proper nutrition can severely impact the immune system, especially when it is already compromised. This book defines recent advances in understanding the nutritional deficiencies found in AIDS and HIV-positive patients. It explores the scientific knowledge of how nutritional and dietary changes and herbal medicines can benefit or potentially harm these patients. The text also discusses the negative effects of undernutrition that can lead to starvation, a potent immunosuppressant. Nutrients and Foods in AIDS is a much-needed scientific appraisal of current alternative strategies used in preventing or treating AIDS and its symptoms for… Mehr

CHF 245.10

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-351-42743-2
  • EAN: 9781351427432
  • Produktnummer: 25330954
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 256 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 10'421 KB
  • Abbildungen: 1 schwarz-weiße Fotos, 10 schwarz-weiße Tabellen

17 weitere Werke von Ronald R. (Hrsg.) Watson:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.