Produktbild
Richard Olney

The French Menu Cookbook

The Food and Wine of France - Season by Delicious Season

Buch

COOKING / Regional & Ethnic / General

CHF 29.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-00-751145-7
  • EAN: 9780007511457
  • Produktnummer: 14439309
  • Verlag: Harper Collins
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 464 S.
  • Masse: H23.3 cm x B15.4 cm x D3.4 cm 602 g
  • Abbildungen: 30 b/w illus
  • Gewicht: 602

Über den Autor


Richard Olney was one of a kind - a scholarly cook who had a tremendous influence on modern cooking via his cottage on a hillside in Provence. Born and raised in Iowa, America he was drawn to France as a young man. Olney moved to a Parisian suburb in 1951 before settling in a run-down property in Provence where he wrote eight cookbooks and consulted on the Time-Life Good Cook series. Olney passed away at his Provencal home in 1999.

13 weitere Werke von Richard Olney:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.