Produktbild
Lucie Snodgrass

Dishing Up® Maryland

150 Recipes from the Alleghenies to the Chesapeake Bay

Buch

Crab cakes may be Maryland's signature flavor, but it's only a part of what the state's culinary menu has to offer. Dishing Up Maryland focuses on the rich diversity of Maryland's native foods and includes 150 recipes.

CHF 23.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Shields, John (Vorb.) / Remsberg, Edwin (Fotogr.)
  • ISBN: 978-1-60342-527-8
  • EAN: 9781603425278
  • Produktnummer: 5499557
  • Verlag: Workman
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2010
  • Seitenangabe: 288 S.
  • Masse: H23.5 cm x B19.0 cm x D2.0 cm 760 g
  • Abbildungen: Trade Paperback
  • Gewicht: 760

Über den Autor


Lucie Snodgrass is an award-winning author whose food writing has appeared in The Washington Post, Baltimore Sun, and Vegetarian Times.  She is the co-author of Green Roof Plants:  A Resource and Plant Guide, published by Timber Press. She lives, writes, and cooks on her farm in northeastern Maryland.

1 weiteres Werk von Lucie Snodgrass:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.