Produktbild
D. Arthey

Fruit Processing

Buch

Fruit and fruit products, in all their many varieties and variations, are major world commodities and part of the economic life blood of many countries, particularly in the developing world. The perception of the healthy nature of fruit is a major reason for its increased consumption in the developed world, and many consumers today find a wider selection of fruit varieties, available at all times of the year, than ever before. This volume, however, is not so much concerned with fresh fruit as those principal areas of processing to which it may be subjected. Fruit processing arose as a means of utilising a short-lived product and preserving it… Mehr

CHF 211.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Ashurst, P. R.
  • ISBN: 978-0-7514-0039-7
  • EAN: 9780751400397
  • Produktnummer: 3220175
  • Verlag: Springer Us
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1995
  • Seitenangabe: 268 S.
  • Masse: H24.4 cm x B16.1 cm x D2.5 cm 545 g
  • Auflage: 1996
  • Abbildungen: HC runder Rücken kaschiert
  • Gewicht: 545

2 weitere Werke von D. Arthey:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.