Produktbild
Marinus F. W. Te Pas

Muscle Development of Livestock Animals: Physiology, Genetics and Meat Quality

Buch

Well-developed and functional muscle tissues are a prerequisite for healthy meat-producing animals. Good muscle development leads to improved meat quality. Hence modern breeds of livestock animal have been selectively bred for better conformation, increased muscle size and increased muscle-to-bone ratio. This book describes all aspects of muscle development research, and contains contributions from leading research groups around the world.

CHF 283.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Haagsman, Henk P. / Everts, Maria E.
  • ISBN: 978-0-85199-811-4
  • EAN: 9780851998114
  • Produktnummer: 1559130
  • Verlag: Cab Intl
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2004
  • Seitenangabe: 432 S.
  • Masse: H24.9 cm x B17.9 cm x D3.4 cm 1'234 g
  • Auflage: New
  • Gewicht: 1234

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.