Produktbild
Michael P. (Hrsg.) Doyle

Microbiology of Fresh Produce

Buch

Microbiology of Fresh Produce presents the latest research and industry practices promoting microbiological safety of fruits and vegetables. This inaugural volume in the new series Emerging Issues in Food Safety examines key issues of microbiological safety of fresh produce, from production to consumption, and focuses on the unique challenges the specialists encounter in controlling microorganisms found on produce. Written by experts in the field, the book highlights microorganisms associated with human illness and linked to consumption of contaminated produce. Industry trends are discussed and topical issues are presented, including the micr… Mehr

CHF 124.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Matthews, Karl R. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-55581-357-4
  • EAN: 9781555813574
  • Produktnummer: 2201405
  • Verlag: Asm Pr
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2005
  • Seitenangabe: 239 S.
  • Masse: H22.6 cm x B14.7 cm x D1.9 cm 544 g
  • Auflage: New
  • Gewicht: 544

20 weitere Werke von Michael P. (Hrsg.) Doyle:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.