Produktbild
Danielle L (Hrsg.) Murphy

Oats

Cultivation, Uses & Health Effects

Buch

Oats are an ancient traditional cereal crop grown in all parts of the world and are consumed as feed and food in developing countries. Recent research ascertain the health benefits and nutraceutical importance of oats in the daily diet due to the presence of dietary fibre. In this book, the authors present topical research in the study of the cultivation, uses and health effects of oats. Topics discussed in this compilation include Oat B-Glucans molecular characteristics and health benefits; the stability and degradation of soluble B-Glucan in aqueous processing; oat contamination with mycotoxins and tailoring oats for future food production. Mehr

CHF 239.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-61324-277-3
  • EAN: 9781613242773
  • Produktnummer: 12987502
  • Verlag: Nova Science Publishers Inc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Seitenangabe: 167 S.
  • Masse: H23.5 cm x B16.1 cm x D1.5 cm 394 g
  • Abbildungen: tables, charts & illus
  • Gewicht: 394
  • Sonstiges: Professional & Vocational

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.